Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Starcu iz kuće ukraden novac i nakit, jedan muškarac na ulici napao drugog i ozlijedio ga, otkriven uzrok požara u autolakirnici…

Nepoznati počinitelj iz kuće otuđio novac i nakit
U srijedu 14. prosinca 2022. u jutarnjim satima u mjestu Mihaljevci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iskoristio nepažnju 86-godišnjaka te iz kuće otuđio novac i nakit. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Utvrđen uzrok požara u autolakirerskoj radionici
U srijedu 14. prosinca 2022. oko 2 sata u mjestu Radnovac, došlo je do požara u autolakirerskoj radionici obrta u vlasništvu 43-godišnjaka.
Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo zbog neispravnosti akumulatorske baterije na prepravljenom električnom automobilu uslijed čega je došlo do iskrenja i zapaljenja te se požar proširio na još dva osobna automobila.

Tjelesno napao i lakše ozlijedio 42-godišnjaka
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 13. studenoga 2022. oko 1.30 sati u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske na ulici, 39-godišnjak tjelesno napao 42-godišnjaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen. Protiv 39-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Narušavala javni red i mir
U srijedu 14. prosinca 2022. oko 17.55 sati u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske u prostorijama škole, 37-godišnjakinja je vikala i galamila na 47-godišnjakinju zbog čega protiv nje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.
Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u mjestu Kadanovci te između mjesta Pleternica i Frkljevci.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…