Search
Close this search box.

U PROMETNOJ NESREĆI Ozlijeđene tri osobe

Osumnjičen za krađu

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 83-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Krađa“. Naime, 83-godišnjak je u razdoblju 4./5. veljače 2023. u Požegi u Ulici Jagodnjak ispred kuće otuđio traktorski priključak u vlasništvu 59-godišnjaka. Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave.

Požar na otvorenom prostoru

U srijedu 22. veljače 2023. oko 16 sati u Kutjevu u Ulici Vinkomir, na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru te je izgorjela suha trava i nisko raslinje.

U prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe

U srijedu 22. veljače 2023. oko 22.20 sati između mjesta Kaptol i Podgorje, 23-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,55 promila upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, prešao je vozilom na suprotnu prometnu traku te je prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak.

U prometnoj nesreći oba vozača su teško ozlijeđena, dok je 22-godišnji putnik iz „Mercedesa“ lakše ozlijeđen. Protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Industrijskoj ulici.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…