Search
Close this search box.

U PROTEKLA 24 SATA U prometnim nesrećama ozlijeđene tri osobe, kod 16-godišnjaka pronađena marihuana…

Prijavio računalnu prijevaru

U petak 24. veljače 2023. policijskim službenicima je prijavio 62-godišnjak s područja Velike da u prosincu 2021. putem društvene mreže s nepoznatom osobom dogovorio investiranje u kripto valute.  Nadalje, oštećeni je u razdoblju od prosinca 2021. do siječnja 2023. nepoznatoj osobi u više navrata uplatio novac. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Kod 16-godišnjaka pronađena marihuana

U petak 24. veljače 2023. oko 10.15 sati na području Požege, policijski službenici su kod 16-godišnjaka pronašli manju količinu marihuane. Protiv 16-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Požar
U petak 24. veljače 2023. oko 5 sati u Požegi u Njemačkoj ulici, uslijed kvara na električnim instalacijama u pomoćnoj prostoriji za proizvodnju odljevaka došlo je do požara odakle se požar proširio i na druge zapaljive predmete. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

U prometnim nesrećama ozlijeđene tri osobe
U petak 24. veljače 2023. oko 6 sati u Požegi na raskrižju ulica Osječke i Andrije Hebranga, 23-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Škoda“, dubrovačkih registarskih oznaka, dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu marke „Škoda“, požeških registarskih oznaka kojim upravljao 32-godišnjak. Nakon udara došlo je zanošenja „Škode“, dubrovačkih registarskih oznaka, na travnatu površinu te udara u metalni stup i prometni znak. U prometnoj nesreći 32-godišnjak je lakše ozlijeđen, dok je 23-godišnjak teško ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana, oko 18.35 sati u Pleternici u Ulici Matije Gupca, 41-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka, nije se zaustavio ispred obilježenog pješačkog prijelaza te je prednjim dijelom vozila udario u 59-godišnjakinju koja je već stupila na pješački prijelaz. U prometnoj nesreći 59-godišnjakinja je teško ozlijeđena, dok protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog dijela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.
 

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…