Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA Ozlijeđena dvojica muškaraca – jedan u tučnjavi, drugi prilikom izvođenja radova

Nepoznati počinitelj provalio u dvorišne zgrade
U razdoblju od 18. siječnja do 11. ožujka 2023. u mjestu Zarilac, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u dvorišne zgrade i otuđio bakrene dijelove s kazana za destiliranje, metalne lance i plug u vlasništvu 60-godišnjakinje. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Narušavali javni red i mir
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 11. veljače 2023. oko 2 sata u mjestu Vetovo u Majdanskoj ulici, 20-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,12 promil verbalno i tjelesno se sukobio s 18-godišnjakom. Nakon toga su se na strani 18-godišnjaka u sukob uključili 14-godišnjak i 15-godišnjak. Tom prilikom 20-godišnjak je lakše ozlijeđen. Protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Nesreća na radu
U subotu 11. ožujka 2023. u poslijepodnevnim satima u mjestu Trenkovo, 56-godišnjak je prilikom izvođenja radova pao s metalnih ljestava te je prevezen na pružanje daljnje liječničke pomoći u OŽB Požega gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…