Search
Close this search box.

JUČER U prometnoj nesreći ozlijeđen biciklist

Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

U subotu 1. travnja 2023. oko 22.35 sati u Požegi u Industrijskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, a koji se prethodno nije zaustavio na naredbe policijskih službenika. Nadalje je utvrđeno da je vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,22 promil upravljao 31-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 31-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 68-godišnji biciklist

U subotu 1. travnja 2023. oko 10 sati u mjestu Vidovci u Ulici Stjepana Radića, 68-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mazda“, požeških registarskih oznaka, uključivao se u promet s kolnog ulaza vožnjom unazad te je zadnjim dijelom vozila udario u prednji desni bočni dio bicikla kojim je upravljao 68-godišnjak. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 68-godišnji biciklist, a protiv 68-godišnjeg vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Ulici Jurja Križanića.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…