Search
Close this search box.

U PROMETNOJ NESREĆI Teško ozlijeđen motociklist – ‘zaradio’ je i prekršajni nalog!

Dragovoljno predali eksplozivna sredstva i streljivo

U subotu 15. travnja 2023. u mjestu Badljevina, 23-godišnjak je policijskim službenicima dragovoljno predao tromblonsku osvjetljavajuću minu, dvije tromblonske dimne mine, sedam komada streljiva i 240 komada vježbovnih detonatorskih kapisli. Istoga dana, u mjestu Jaguplije, anonimni građanin je policijskih službenicima dragovoljno predao ručnu bombu, dva komada TNT (200 grama) i 30 komada streljiva.

Navedeno je izuzeo policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu i pohranio u prostorije policije do uništenja. I dalje je u tijeku akcija “Manje oružja-manje tragedija”

U prometnoj nesreći teško ozlijeđen 43-godišnji motociklist

U subotu 15. travnja 2023. oko 19.25 sati u blizini mjesta Zagrađe, 43-godišnji vozač koji je upravljao motociklom marke „Yamaha“, riječkih registarskih oznaka, dolaskom u zavoj, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad motociklom te vozilom pao na kolnik. U prometnoj nesreći 43-godišnjak je teško ozlijeđen i protiv njega slijedi  prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u Požegi na Trgu Matka Peića i u mjestu Brekinska.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…