Search
Close this search box.

IZ POLICIJE Pokradena stabla, provaljeno u obiteljsku kuću, pijan napao djelatnicu ugostiteljskog objekta…

Otuđena stabla

U razdoblju od 27. travnja do 3. svibnja 2023. u šumskom dijelu u blizini mjesta Alilovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio stabla u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću

U razdoblju od 30. travnja do 3. svibnja 2023. u mjestu Koprivna, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 60-godišnjaka i otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir

U srijedu 3. svibnja 2023. oko 20.30 sati u mjestu Čaglin u Ulici kralja Tomislava u ugostiteljskom objektu, 57-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,68 promila verbalno napao 24-godišnjakinju djelatnicu koja mu nije htjela poslužiti alkoholno piće jer je u ugostiteljski objekt došao pod vidnim utjecajem alkohola.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 57-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na Trgu Svetog Trojstva.

Izvor: PU požeško-slavonska

Foto: pixnio

Vezano
Vezano
20240515_115702
NEČUVENO U parku obavio nuždu!

Nepoznati počinitelj otuđio ruksak U srijedu 18. rujna 2024., policijskim službenicima je prijavio 48-godišnjak da mu je istoga dana u…