OSNOVNA ŠKOLA STJEPANA RADIĆA ČAGLIN Uredili poučnu stazu kod školske sjenice

U našoj školi proteklih dana provedene su aktivnosti u okviru projekta “Karavana održivog razvoja” sufinanciranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Naša draga i vrijedna suradnica iz Eko- centra Latinovac Danijela Beretin predložila nam je da napravimo neku aktivnost u okviru ovog Projekta. Ravnateljica škole Slađana Švajda prihvatila je prijedlog uređenja poučne staze kod školske sjenice.
U okviru Projekta, između ostalih provedenih aktivnosti, posjetili smo i načelnika Općine Čaglin gospodina Dalibora Bardača, koji nas je upoznao s poslovima iz djelokruga rada načelnika i Općinskog vijeća. Ovu aktivnost koja se provodila u nekoliko dana odradili su učenici osmih razreda, koji su članovi ŠVK ili članovi UZ, uz najveću pomoć školskog domara Luke Kira.

U provedbi aktivnosti su također sudjelovale učiteljica biologije i kemije Biljana Bošnjak, učiteljica njemačkog jezika i voditeljica UZ Per aspera ad astra Mirta Žiška i školska pedagoginja Ljiljana Đurđević. Sudjelovali su i međunarodni volonteri u okviru programa Europskih snaga solidarnosti, sufinanciranog od strane Europske unije.

Izvor: OŠ Čaglin

 


Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Obilježeno 25 godina rada Javne vatrogasne postrojbe Požega
Dani kruha u OŠ Antuna Kanižlića
Hodočašće vjernika pleterničke župe u Međugorje
Dječji sajam u Pleternici
Radionica zdrave prehrane za pleterničke vrtićarce