Search
Close this search box.

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Jednog 36-godišnjaka se sumnjiči za nedozvoljenu trgovinu

Osumnjičen za nedozvoljenu trgovinu

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Nedozvoljena trgovina“. Naime, 21. srpnja 2023. policijski službenici su u Požegi u Sokolovoj ulici zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 36-godišnjak te pronašli 20 litara voćne rakije. Utvrđeno je da navedeni nije upisan u Registar trošarinskih obveznika kao proizvođač alkoholnog pića i da na rakiju nije platio trošarine.

Temeljen naredbe Općinskog suda u Požegi pretražena je obiteljska kuća na području Požege u kojoj prebiva osumnjičeni te je pronađeno 185 litara voćne rakije. Protiv 36-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“.

Požar na otvorenom prostoru

U ponedjeljak 31. srpnja 2023. oko 10.45 sati između mjesta Gučani i Zakorenje, na neutvrđeni način došlo je do požara na divljem deponiju. U navedenom požaru nije bilo materijalne štete.

Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između mjesta Orljavac i Kamenska.

Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Povodom Dana županije uz spomenik hrvatskim braniteljima položeni vijenci
Besplatna kontrola tlaka i šećera u krvi
 Svetkovina Uskrsnuća Gospodnjega u požeškoj Katedrali
Blagoslov hrane u Pleternici
Uskrsni sajam i podjela posnog obroka u Požegi