Search
Close this search box.

GIMNAZIJA POŽEGA In memoriam – Ena Došen (2005. – 2023.)

Danas upućujemo posljednje riječi Eni Došen, našoj dragoj učenici 4. d razreda, koja je preminula u subotu 23. rujna 2023. godine u 18. godini života.
Ena, bila si posebna djevojka. Tvoj je vedar i optimističan duh uvijek uljepšavao prostor u kojemu bi boravila. Pamtit ćemo Te i nositi u srcu cijeli život kao uzor kojem težimo. Strpljiva i staložena, svojim si prijateljima uvijek bila čvrst oslonac, a na Tvoj zarazan osmijeh nitko nije mogao ostati ravnodušan. Bila si kreativna snaga naše Gimnazije dajući svoj dragocjeni doprinos školskim događanjima. Tvoji likovni radovi i rukotvorine krasili su prostor naše škole. Nastavni sati, sastanci Vijeća učenika i projekti u kojima si aktivno sudjelovala više nikada neće biti isti, ali će Tvoji školski prijatelji i Tvoji profesori s ljubavlju i ponosom čuvati uspomenu na Tebe.
Hvala Ti za svu dobrotu i optimizam kojima si nas uvijek nesebično darivala.
Počivala u miru Božjem.
Iskrena sućut obitelji.

Izvor: Gimnazija Požega

Podsjetimo, Ena Došen je smrtno stradala u prometnoj nesreći 23.rujna na cesti između Požege i Mihaljevaca. Za nesreću, u kojoj je ozlijeđeno i pet osoba, se sumnjiči 18-godišnjak s veličkog područja.

Pripremila: V.Milković

Vezano
Vezano
Događaji
Zadnje objave
Fotogalerija
Hrvatska – Italija na Trgu bećarca
Blagoslov novih zvona u Župi sv. Ivana Krstitelja
Bodrenje Vatrenih na Trgu bećarca
Misa povodom Dana hrvatskih branitelja Požege
Festival graševine u Kutjevu