Search
Close this search box.

GRAD KUTJEVO Sufinanciranje mjesečnih karata za srednjoškolce

Grad Kutjevo i ove godine sufinancira prijevoz srednjoškolaca, kao i zadnjih nekoliko godina. Iznos sufinanciranja od strane Grada iznosi 12-15 EUR po učeniku, ovisno o udaljenosti, dok će učenici svoje mjesečne karte platiti 11 EUR. Učenicima se popust obračunava pri kupnji mjesečne karte na kolodvoru.
Svi učenici koji putuju u Pakrac u srednju školu i svi oni kojima sukladno Odluci o kriterijima i načinu financiranja troškova javnog prijevoza redovitih učenika srednjih škola za školsku godinu 2023./2024. prijevoz ne može biti sufinanciran, molimo da nam se jave na e-mail ana.galic@kutjevo.hr ili broj 0998100047.
Za te učenike bit će osigurana refundacija troškova na kraju svakog mjeseca. Učenici trebaju dostaviti potvrdu o školovanju, preslike kupljenih karata (mjesečne ili jednosmjerne/povratne) te podatke o broju računa na koji se sredstva mogu isplatiti.
Izvor: Grad Kutjevo

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…