Search
Close this search box.

GRAD PLETERNICA Krenule aktivnosti po naseljima: “Zajednička suradnja na rješavanju lokalnih problema je ključ uspjeha”

S lijepim proljetnim vremenom krenule su i veće aktivnosti po mjesnim odborima, s ciljem realizacije potreba na terenu pleternička gradonačelnica Marija Šarić je sa timom krenula u obilaske pleterničkih naselja.


– Zima i nije bila duga niti snažna, tako da nije bilo nekakvih potreba za intervencijama zimske službe, no zato s dolaskom proljeća kreću aktivnosti na uređenju okoliša, tako smo na zahtjev MO Požeške Sesvete isporučili traktorsku kosilicu kako bi bili u mogućnosti održavati velik prostor u središtu sela – istaknula je Šarić.


Uz Požeške Sesvete i Buk posjetila je i Požešku Koprivnicu gdje se radi nadogradnja vatrogasnog doma, ali i MO Poloje gdje su u tijeku radovi na pripremanju površine za izgradnju mjesnog doma.
– Uvijek nastojimo ostvariti zajedničku suradnju i podupirati aktivnosti mještana u želji za boljim uvjetima života. Tako i ovdje u Poloju jako veseli angažman mještana na uređenju ovog prostora i vjerujem kako ćemo ovakvom suradnjom uz pomoć fondova EU i nacionalnih sredstava realizirati njihovu želju za mjesnim domom – istaknula je.

Izvor: Grad Pleternica

Vezano
Vezano