Search
Close this search box.

POLICIJA TRAGA ZA NEPOZNATIM POČINITELJIMA Netko je iz kuće ukrao novce a netko je usmrtio pse!

.

Nepoznati počinitelj iz kuće otuđio novac

U nedjelju 7. srpnja 2024., policijskim službenicima je prijavio 70-godišnjak da mu je istoga dana u jutarnjim satima u mjestu Brodski Drenovac nepoznati počinitelj (ili više njih) iz kuće otuđio novac.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.
 
Nepoznati počinitelj usmrtio pse

U nedjelju 7. srpnja 2024., policijskim službenicima je prijavio 62-godišnjak da mu je u noći sa subote na nedjelju 6./7. srpnja 2024. u mjestu Vetovo nepoznati počinitelj (ili više njih) na nepoznat način usmrtio pse.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela  „Ubijanje ili mučenje životinja“.
 
Prometna problematika

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Kula u Ulici Stjepana Radića.
 
Rezultati pojačanih mjera u prometu

Kako je bilo najavljeno i protekli vikend s ciljem osiguranja povoljnog stanja sigurnosti cestovnog prometa provedene su mjere pojačanog nadzora prometa, posebice usmjerene na tzv. ‘četiri glavne ubojice u prometu’ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) kao i na recidiviste, odnosno višestruke počinitelje prometnih prekršaja.

Tijekom provođenja aktivnosti na području PU požeško-slavonske utvrđeno je ukupno 52 prekršaja, od čega izdvajamo pet prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i 20 prekršaja nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja.

Najveća novčana kazna predviđena je za prekršaj koji se dogodio u subotu 6. srpnja 2024. oko 1.35 sati u mjestu Bilice gdje su policijski službenici u prometu zatekli 27-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,64 promila upravljao osobnim automobilom. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja.

Vozaču je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 1.320,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: V.Milković

Vezano
Vezano