Search
Close this search box.

TIJEKOM JUČERAŠNJEG DANA U dvije prometne nesreće ozlijeđene tri osobe!


U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen motociklist

U subotu 19. kolovoza 2023. oko 10.45 sati u Požegi na raskrižju ulica Osječka i Šokačka cesta, 23-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom, skretao je ulijevo, a da nije propustio motocikl kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnjak. Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela motocikla u desni bočni dio osobnog automobila.

U prometnoj nesreći 31-godišnji motociklist je lakše ozlijeđen, dok protiv 23-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće u Pleternici na Trgu hrvatskih branitelja i u Požegi u Njemačkoj ulici.

U slijetanju motocikla ozlijeđene dvije osobe

U subotu 18. kolovoza 2023. oko 16.50 sati između mjesta Požega i Gradski Vrhovci, 50-godišnji vozač koji je upravljao motociklom, dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom  i pao na kolnik nakon čega je došlo do slijetanja motocikla u kanal. U prometnoj nesreći 50-godišnjak je lakše, dok je 18-godišnja putnica teško ozlijeđena.

Protiv vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.
 
Izvor: PU požeško-slavonska
Foto: pixnio/ilustracija

Vezano
Vezano