Najčitanije

 • Fotogalerije

  U PRETRAZI OBITELJSKE KUĆE Pronađena marihuana pakirana za daljnju prodaju!

  Osumnjičen za dvije krađe
  Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava

  Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika kojeg se sumnjiči da je počinio dvije krađe. Naime, osumnjičeni je u razdoblju od 1. do 19. rujna 2022. u šumskom djelu između mjesta Poljana i Marino Selo, posjekao i otuđio stabla bagrema, hrasta, graba i jasena u vlasništvu „Hrvatskih šuma“. Također je na istom području u razdoblju od 1. do 21. rujna 2022. otuđio stabla bagrema u vlasništvu RH.

  U pretrazi pronađena marihuana
  Protiv 35-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

  U petak 14. listopada 2022. policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću u mjestu Biškupci u kojoj prebiva 35-godišnjak prilikom čega su pronašli preko 300 grama cannabis marihuane od čega je dio bio upakiran u više manjih pakiranja namijenjenih za daljnju prodaju.

  Nepoznati počinitelj oštetio telekomunikacijski kabel
  Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Uništenje ili oštećenje javnih naprava“

  U razdoblju od 11. do 14. listopada 2022. u mjestu Kukunjevac u Ulici Franje Filipovića, nepoznati počinitelj (ili više njih) je uporabom radnog stroja oštetio telekomunikacijski kabel uslijed čega je došlo do prekida fiksnih telefonskih linija i interneta.

  Omalovažavao i vrijeđao policijske službenike
  Protiv 52-godišnjaka slijedi optužni prijedlog

  U petak 14. listopada 2022. oko 7 sati u mjestu Cerovac, 52-godišnjak je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.  On je uhićen nakon čega je priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

  Narušavali javni red i mir
  Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog

  U subotu 15. listopada 2022. oko 2.30 sati u Požegi u Ulici Alojzija Stepinca, 21-godišnjak (1,22 promila) i 26-godišnjak (1,78 promila) su se penjali po ogradi terase ugostiteljskog objekta nakon čega je 21-godišnjak tjelesno napao 49-godišnju vlasnicu koja je izašla iz lokala na ulicu.  Potom su se 21-godišnjak i 26-godišnjak tjelesno sukobili s 30-godišnjim uposlenikom objekta koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,44 promila.

  Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 21-godišnjak i 26-godišnjak su smješteni u posebnu prostoriju policije, dok protiv svih počinitelja slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

  Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
  Dogodile su se dvije prometne nesreće

  Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Ramanovci te bijeg s mjesta prometne nesreće u Lipiku u Ulici Marije Terezije.
  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: PU požeško-slavonska (arhiva)

  Mudra izreka

 • „Beskoristan život je isto što i rana smrt” ( Johann Wolfgang Goethe )

 • Najnovije