Najčitanije

 • Fotogalerije

  U PROTEKLA 24 SATA U pretrazi obiteljske kuće pronađena marihuana i sitno rezani duhan, alkoholizirani vozač vrijeđao policajce, trojica vozača privedena u policiju na triježnjenje…

  U pretrazi pronađena marihuana i sitno rezani duhan
  U subotu 26. studenoga 2022. policijski službenici su temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili obiteljsku kuću na području Pleternice u kojoj prebiva 22-godišnjak te pronašli marihuanu i sitno rezani duhan.

  Protiv 22-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o trošarinama.

  Pod utjecajem alkohola upravljao vozilo te prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike
  U subotu 26. studenoga 2022. oko 18.45 sati u Lipiku u Ulici Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Peugeot“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,17 promila upravljao 39-godišnjak, koji je prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike. On je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru.

  Protiv 39-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Pod utjecajem alkohola ugrožavali promet

  U subotu 26. studenoga 2022. oko 22 sata u mjestu Prekopakra u Ulici Ante Starčevića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 2,64 promila upravljao 43-godišnjak.

  U nedjelju 27. studenoga 2022. oko 1.10 sati u Požegi u Mlinskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 42-godišnjak pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,68 promila.

  Istoga dana, oko 4.25 sati u mjestu Novi Štitnjak, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola od 1,82 promila upravljao 26-godišnjak. Također je utvrđeno da mu je vozačka dozvola poništena.

  Svi počinitelji su smješteni u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

  Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata
  Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Pakracu u Ulici Matije Gupca.

  Izvor: PU požeško-slavonska

  Foto: V.Milković

  Mudra izreka

 • “Tko nikad ne putuje, živi život pun predrasuda” (Carlo Goldoni)

 • Najnovije

 • Program Kazališta u veljači