Search
Close this search box.

KUTJEVO Tamburaški orkestar ponovno oduševio publiku na godišnjem koncertu

Jučer je u do posljednjeg mjesta ispunjenoj Kinodvorani Kutjevo održan Godišnji koncert Kutjevačkog tamburaškog orkestra, koji je, sudeći po pljesku i zadovoljstvu publike, bio iznimno uspješan. Orkestar je izvodio prekrasne tamburaške pjesme, zahtjevne instrumentale i popularne pjesme prilagođene tamburama, što je na kraju rezultiralo traženjem još jedne pjesme od strane publike.
Gosti na koncertu bili su Tanja Barić Karadža i Viktoria Barić, a među solistima iz orkestra istaknuli su se Tena Prpić, Ljubica Marković, Patrik Karačić, David Ralašić, Slavko Davidović i Ivan Karadža.
Kutjevački tamburaški orkestar broji 25 članova, uglavnom s područja Grada Kutjeva, uz nekoliko članova iz okolice. Značajno je napomenuti da u orkestru svira oko 15 mladih koji su trenutni ili bivši polaznici Glazbene škole u Kutjevu. Uz nekoliko iskusnijih članova, orkestar uspješno djeluje te njeguje i čuva slavonsku tradiciju. Nakon kratkog ljetnog odmora, orkestar će se ubrzo vratiti probama i pripremama za jesenske nastupe.
Izvor: kutjevacki.hr

Vezano
Vezano