Search
Close this search box.

TWIRLING KLUB POŽEGA Na Državnom prvenstvu u Zagrebu osvojili 11 zlatnih, 5 srebrnih i 2 brončane medalje!

Ovaj vikend Twirling klub Požega, je bio na Državnom prvenstvu u Zagrebu, Natjecanje je održano u Sportskoj dvorani „Dražen Petrović”. Bio je to naporan ali uspješan vikend. Na natjecanju smo bili s  18 koreografija u solo, paru i grupi, i u svemu smo donijeli medalje.
Usprkos bolestima koje su vladale i onih koji su ostali kod kuće i nisu mogli nastupiti, uspjeh nije izostao – osvojeno je 11. zlatnih, 5 srebrnih i 2 brončane medalje. Mislim da to puno govori o ovim mladim ljudima. Sportska televizija i HRT , su popratili ovo natjecanje u Zagrebu , kao dio športova HOO.
 Moram naglasiti da je ove prekrasne koreografije, njih 14, napravila naša mlada završena trenerica na HOA   ADRIJANA JURIĆ, te četiri također uspješne MARINA MIHELČIĆ.
Ovim smo se kandidirali za odlazak u Eindhoven u Nizozemsku, na Europski kup u Poreč, te Svjetsko prvenstvo u Helsinborg u Švedsku.
Dodajmo kako su zlata osvojili: Benjamin Iličić, Eva Krizmanić i Nia Barišić, Hana Ledić, Lea Mihelec i Mirta Bajt, Marta Paić, Nia Barišić, Petra Erjavac i razne twirling grupe.

Izvor: M.Mihelčić

Vezano
Vezano