Search
Close this search box.

ODRŽANI 9.SUSRETI PJEVAČKIH ZBOROVA MATICA UMIROVLJENIKA HRVATSKE Našu županiju odlično predstavili raspjevani umirovljenici Požege!

Jastrebarsko je bilo domaćin 9.Susreta pjevačkih zborova Matica umirovljenika Hrvatske na kojemu su nastupili zborovi iz 18 županija. Požeško-slavonsku županiju ove je godine predstavljao zbor Matice umirovljenika Požege.
– Zbor je izveo dvije prekrasne pjesme i dostojno prezentirao našu županiju .Voditeljica zbora gospođ Ela Vrbanić izvrsno je uvježbala zbor koji je brojio 17 pjevača – kazao nam je po povratku iz Jastrebarskog Nediljko Nenadić, predsjednik Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije. Požeškim pjevačima, uz N.Nenadića u Jastrebarsko je ppotporu išao dati i Jovo Bogdanović, tajnik MU Požega.

Tekst: V.Milković
Foto: N.Nenadić

Vezano
Vezano
TijelovoPL
Tijelovo u Svetištu Gospe od Suza

Blagdan Tijelova proslavljen je danas i u Svetištu Gospe od Suza u Pleternici. Misno slavlje je predvodio rektor Svetišta preč.Antun…

0DanDržavnosti
Dan državnosti u Požegi

Povodom Dana državnosti uz spomenik na Trgu 123.brigade danas su položeni vijenci i zapaljeni lampioni. Učinili su to predstavnici udruga…